Fagersta!

heeeeej nu har jag och adam suttit och redigerat ihop filmen från fagesta lite vädligt få klipp fick vi dock men va fan kommer nog nn mer film sen vi märker annnars hare gött alla! //Addie&Adam

Fagersta!

okej najs dag idag adam har redan skrivit behöver itne säga något mer om dte då, tar mer vad som kommer hända i veckan joo nu alla lyssna på mig det är så att vi drar till fagersta imorgon och hojjar, fett skoj allt jag kan säga!, haha man får väl ta och slänga upp en video för nästan 1 år sen nu då sista vi var i fagersta och hoja så ska det nog vara lite skllinad från dess hehe!

haha ahja hoppas filmen funkar fan inte en anning!

och ska bli najs att få hoja me hamodi igen! fett länge sen nu!<3

//Addie!

Då var det dags då!

Imorn bär det av till fagersta!

Jag (Adam), Robin & Addie (y)(y)(y)

Blir skojj med massa cyklande på ca 3-4 dagar, ska dit och träffa blandannat Hamodi (No brain No Game!)

Jaja, fixade en ny fälg å nytt nav idag, bytte bort FC, saknade kasset alldeles för mycket^^Fina grejer<3
// Adam

Bättre väder!!

Ja som alla nog märker så regnar det ute! :/

Men men, blir det bättre väder så ska vi nog försöka sika på att komma till Fagersta nästa vecka nån gång ;)

Japp inte mkt som händer nu tar det bara lugnt (sommarlooov ju).
Snart sol, då blir det ut å kötta smalben igen

Peace Glada miner på alla :)/ Adam

Knä

jao länge sen det var en uppdate här nu då känner jag, får väl dra ihop alla dagar lite snabbt, fast det vart svårt när jag inte kommer ihåg så mkt så tar går dagen haha, ahja igår så var jag och adam ute och filma lite och träffa lite annat skönt folk som dock glider runt på mtb men najs ändå, och har kommit fram tiull en grej hatar fakie iafal är man kör chainless extremt drygt att få en riktigt clean vändning då.., men men, ahja fast senare igår så slog jag till mitt knä ganska rejält så knappt kunant gå elelr någonting lagom uppsvullet skit bra början på sommarlovet right? var även förbi the DOC today han trodde jag hade en inflamation i knät så skrev ut nå piller haha!(Y), sen ska jag även upp på röntegen på måndag.., hoppas verkligen det ger med sig snart.. slänger väl upp en bild från ett filmklipp på en gång, pz!

thé bord

inte världs bra kvalitet men men..

//Addie

Hmm

Klockan är 12 jag är ass pigg jag och adam skulle dygna haha det gick bra!, somna 5 eller något!!!!!!!!

Ahja slänger upp en bild på en cykeldag från förrgår!

4stegs

//Addie!!


Drevet Mitt!

ahja länge sen man uppdatera här.., hänt en del ändå så tar allt från början. för dte första mitt drev jag köpt av rite funkar inte, och ni tänker nog hur fan då?!, så därför slänger jag upp en eller 2 bilder

drev1

drev2

så blir det, och bilden visar även en helt ny halvlänks kedja med måtten 1/8" x 1/2" som ska passa på drevet så hoppas att jag får ett nytt, men allt jag hört at rite så är det bara bra saker så inget som oroar mig:)

ahja dagen igår då, harbytt sida på pegsen så jag kör på höger sida nu, kände att det blir enklare med tanke på att jag gör 180,360 etc åt vänster så jag får pegsen utåt och i och med det så det blir enklare med stalls, redan sutit det mesta efter 2-3 dagars åkning med pegs på den sidan så, fatsr pajja dock min kedja på en smith igår haha så vart att köra chains less resten av dagen, sen tog jag då även mitt sunda förnuft till fånga och slängde mig utför 4 stegs trapporna på asea efter mycket tvekande vilket då reducerade med att jag nästan gjorde en half cabb rakt in en av bänkarna haha

//Addie

Vart en najs dag till slut :)

Började dagen med att vakna 12.30 i sängen å med Adde nere på madrassen..

Drog på lite kläder å drog ut med biken, träffade David, Robin, Yat, å Rickard med sin nya cykel ;)

Senare drog vi till PB rampen å fotade lite, blev nice tillslut.Smith Grind

// Adam Peace<3!

Wallride

Jao om någon komemr ihåg så pratade jag om en wallride för någa inlägg sen, så var där dagen efter jag skrev det när det nu var, och min goda vän tano fotade lite då, och fick precis bilden!, fick även filmen fast det vart ritkigt sketchy så får filma om sen om det är ngot värt att ha ska tänka ltie på det, sen förövrift så har vi juh nu fått våra nya grejer igår, så ska ner till nn cykelbutik snart och köpa en kedja PZ!

AddieWallride

//Addie!

Nya grejer å prov åk!

Ja det var ju ett tag sen jag var här och skrev..

Men nu är de dags, och vi (jag Adde Robin) fick våra grejer på DHL express idag, så därför kommer jag med lite bilder.ViksängsBmx

"Det är inte kul om det är tråkigt"ViksängsBmxViksängsBmxViksängsBmx

Tjena tjena!

Tänkte nu lägga upp mitt första inlägg här på bloggen. Cyklade idag och satt rätt sköna grejer:), bland annat så satte jag feable to 180!:) Väldigt nöjd faktiskt. Riktigt nice dag idag med yat och david!
Och har även beställt nya grejer till cykeln igår, Bakfälg och handtag! skönt som satan att slippa mina handtag jag har nu, oskönaste handtagen jag någonsin haft:S Men men hoppas på att grejerna kommer snart iaf:)

Ha det fint! // Robin


Not BRA!

jao dagens sess då?, var riktigt najs faktiskt, det börja emd att jag och robin fick skjuss ut till skälby, ja andra sidan av västerås helt enkelt hehe, till gizmo så vi starta dagen där riktigt skoj körde skälby hippen, rullade vidare mot bäckby lite senare och åt lite mat, vidare till hammarby där det var nåtgot sjukt jävla högt räcke gizmo satsa på, inte långt ifrån han tare next time! sen vidare mot pb körde där, vidare mot vallby där vi var resten av dagen, tano ska kanske ha fått ett kort på mig och wallride jag ville ha så ska försöka få den imorgon av han, ahja det som var mindre bra med denna dag var det att vi filmade hela dagen thx rickard för dte, emn det mindre bra var att när david kom hem och sskulle kolla filmera var allt skit suddigt, inget vart bra alls, grymt jävla ireterande men va fan bara börja om en annan dag hehe, slänger upp en biuld som visar hur allt vart..

inte bra inte bra

ahja så vart alla ilmer itne så jätte skoj men sånt man får leva med hehe, jag och david på bilden iafal nn vill veta?

//Addie

RSS 2.0