Besök:)

Höstlov, och de njuter vi utav. Själv har jag inte kunnat cyklat något än för fortfarande ont i foten efter en vecka. men på onsdag hoppas vi på kanon väder för fagerstabmxs lilla sebbe ojala ska komma på besök och blir kvar till torsdag:) så vi hoppas på bra väder, så vi slipper ug som jag inte ser fram emot så hilma mycket...
Robin lundin

Hej igen:)

Nu är det så att mkt har hänt under den senaste tiden, men vi har typ nollkoll på bloggen, så tänkte kanske man ska göra ett inlägg:)

För övrigt har vi fixat ihop en ny edit "tuppjuck" samt nytt kamera test och inklusive två småfilmer från hemköp ug. vi var även nere på stekeldagen som var grymt roligt dä vi doch inte vann ett skit för aros kom ju självklart dit, men det var sjukt kul iaf occh ser verkligen fram emot ett till.

Filmerna kan ni hitta i min youtube kanal samt linus kanal

http://www.youtube.com/user/Robinlundin94?feature=mhee

http://www.youtube.com/user/linusharennysubrosa

Linus har även gjort något som jag själv tycker är idiotiskt som jag inte skulle gjort om jag va han, rawa ramen, men inte min cykel så inte mitt problem:) han är även köpt lite nya delar:) Shadow hjulpar samt kedja och subrosa vevar, riktigt flachiigt:)

Hade bra..

Robin Lundin

RSS 2.0